Tilgangen

Metakognitiv terapi 

Mod stress, angst, depression, PTSD, OCD og mistrivsel generelt. En oplevelsesorienteret terapiform. 

Den metakognitive metode går i sin enkelthed ud på at komplekse problemstillinger kræver enkelte løsninger. 

Metoden kigger på tankeprocesser og adfærdsstrategier og går ikke ind i indholdet af problemstillingerne og derfor er terapien meget mere skånsom end andre former for terapi.

Forskningen har vist, at der ofte er effekt efter 4-6 samtaler og at effekten er langtidsholdbar. 

+

ACT-baseret terapi

ACT – Acceptance and Commitment Therapy – er en evidensbaseret adfærdsterapi, hvor vi arbejder ud fra en sundhedsmodel og ikke en sygdomsmodel, da udgangspunktet i ACT er normalitet..

+

Supervision

Supervision er et redskab, hvor I kan drage nytte af hinandens potentiale og vidensdele på tværs, så jeres faglige fællesskab bliver udviklet og styrket.  Alt, der betyder at du kan blive bedre til dit arbejde, er egnet til supervision.

Supervision foregår på jeres arbejdsplads og i grupper. Størrelsen på grupperne aftales nærmere afhængig af hvor mange kollegaer I er.

Jeg tilbyder supervision til Metakognitive coaches, Metakognitive terapeuter og Metakognitive psykoterapeuter i samarbejde med Psykoterapeuterne.

Jeg tilbyder også supervison til øvrige faggrupper. 

+

Hvad siger klienterne

Rikke Meldgaard

Manager Element og Moulds R&D Mature, Lego

"Jeg ville sætte fokus på medarbejdertrivsel i en stresset og presset hverdag. Lena var styrmand på en dag med fokus på trivsel og stress. 
Lena var god til at fange stemningen og tilrette agendaen efter det hun hørte i rummet. Hun fangede hurtigt, at medarbejderne efterspurgte mere klare rammer og fik drejet dialogen henimod en forventningsafstemning mellem teamet og mig som leder. Det viste sig, at vi havde forskellige opfattelser af hvad vi skulle levere som team og hvad min lederrolle i dette var. Dette har jeg anvendt til det videre arbejde i teamet. Her 4 måneder efter er teamet blevet et mere sammentømret og medarbejdertrivslen er øget markant. 

Jeg vil til hver en tid anbefale Lena.”

Læs flere udtalelser

Kontakt

Ring eller send mig en besked 
- og jeg kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Lena Torvin

Dækker hele region Midtjylland

Tlf.: 9154 5434

lena.torvin@outlook.com

CVR: 36358742