Utilstrækkelig

Kommuner og regioner

Ansatte og borgere

Måske du er leder og vil støtte en medarbejder under og efter en sygemelding (uanset årsag), så tilbagevenden opleves succesfuldt? 

Måske du er rådgiver/sagsbehandler, og har en borger, som har nogle udfordringer, du er gået i stå med? 

Måske du er en skole eller uddannelsesinstitution?

Alle er naturligvis social ansvarlige, men kan have brug for hjælp til at komme videre. Hvad enten det er individuel eller i grupper, så skræddersyes et forløb udfra ønsker og behov.

Se herunder hvordan og hvad jeg kan hjælpe med og kontakt mig endelig. Jeg kommer gerne til jer for at fortælle mere.

Metakognitiv terapi 

Mod stress, angst, depression, PTSD, OCD og mistrivsel generelt. En oplevelsesorienteret terapiform. 

Den metakognitive metode går i sin enkelthed ud på at komplekse problemstillinger kræver enkelte løsninger. 

Metoden kigger på tankeprocesser og adfærdsstrategier og går ikke ind i indholdet af problemstillingerne og derfor er terapien meget mere skånsom end andre former for terapi.

Forskningen har vist, at der ofte er effekt efter 6-8 samtaler og at effekten er langtidsholdbar. 

+

Coaching

Coaching er en  professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. 

Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Coaching kan foregå en-til-en, men også være i en gruppe/afdeling på en arbejdsplads, hvor man kan have behov for at blive coachet sammen til eksempelvis et bedre arbejdsmiljø.

+

Hvad siger klienterne?

Jimmy Storm Jessen
Jobkonsulent for borgere i ressourceforløb

"Jeg har af flere omgange arbejdet sammen med Lena i rollen som ekstern mentor for borgeren. Jeg oplever Lena hurtigt skaber en relation til borgeren og som samarbejdspartner er det meget værdifuldt, det giver en fælles forståelse med borgeren og vi kan arbejde samme vej. Og netop samarbejde, er ikke bare en floskel, Lena formår at være både lyttende, spørgende, nysgerrig og oprigtigt interesseret i, at opnå en fællesforståelse og mål for borgeren. Fagligt er Lena en stærk sparringspartner, med mange vinkler at byde ind med. Jeg kan varmt anbefale Lena, hun formår at rykke den enkelte.” 

+

Kontakt

Ring eller send mig en besked 
- og jeg kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Lena Torvin

Dækker hele region Midtjylland

Tlf.: 9154 5434

lena.torvin@outlook.com

CVR: 36358742