Trivsel

Klienterne siger

Rikke Meldgaard
Manager Element & Moulds R&D Mature, Lego

"Jeg ville sætte fokus på medarbejdertrivsel i en stresset og presset hverdag. Lena var styrmand på en dag med fokus på trivsel og stress. 
Lena var god til at fange stemningen og tilrette agendaen efter det hun hørte i rummet. Hun fangede hurtigt, at medarbejderne efterspurgte mere klare rammer og fik drejet dialogen henimod en forventningsafstemning mellem teamet og mig som leder. Det viste sig, at vi havde forskellige opfattelser af hvad vi skulle levere som team og hvad min lederrolle i dette var. Dette har jeg anvendt til det videre arbejde i teamet. Her 4 måneder efter er teamet blevet et mere sammentømret og medarbejdertrivslen er øget markant. 

Jeg vil til hver en tid anbefale Lena.”

Jimmy Storm Jessen
Jobkonsulent for borgere i ressourceforløb

"Jeg har af flere omgange arbejdet sammen med Lena i rollen som ekstern mentor for borgeren. Jeg oplever Lena hurtigt skaber en relation til borgeren og som samarbejdspartner er det meget værdifuldt, det giver en fælles forståelse med borgeren og vi kan arbejde samme vej. Og netop samarbejde, er ikke bare en floskel, Lena formår at være både lyttende, spørgende, nysgerrig og oprigtigt interesseret i, at opnå en fællesforståelse og mål for borgeren. Fagligt er Lena en stærk sparringspartner, med mange vinkler at byde ind med. Jeg kan varmt anbefale Lena, hun formår at rykke den enkelte.” 

Søs
38 år

”Hvor er min mentor? 
Jeg priser mig lykkelig for at jeg fik Lena Torvin, for det er da uden tvivl et helt andet forløb jeg havde. 
Hun er en af grundende til at jeg er kommet så langt som jeg er. Hun er og bliver guld værd... Selv her flere år efter, er der indimellem situationer, hvor jeg kan høre hendes råd til mig.” 

Kontakt

Ring eller send mig en besked 
- og jeg kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Lena Torvin

Dækker hele region Midtjylland

Tlf.: 9154 5434

lena.torvin@outlook.com

CVR: 36358742

    Tak for din besked. Jeg kontakter dig snarest.
    Beskeden blev desværre ikke sendt. Prøv venligst igen.