Trives du?

Hvem kan jeg hjælpe

Lena Torvin

Jeg henvender mig til både private, virksomheder og offentlige instanser.

Både som privat og arbejdsgiver/leder render vi ind i udfordringer, der kan være svære at se sig ud af. Udfordringer der kan forenkles med nye øjne til fordel for både dig som privat person, arbejdsgiver/virksomhedsleder eller offentlig instans.

 Vi har en fælles forpligtigelse til at få udfordringerne minimieret og sætte trivsel i fokus hos os selv og hinanden.


Private

Børn, unge og voksne

+

Erhverv

Grupper og individuel

+

Offentlig

Kommuner og regioner

+

Hvad siger klienterne?

Rikke Meldgaard
Manager Element & Moulds R&D Mature, Lego

"Jeg ville sætte fokus på medarbejdertrivsel i en stresset og presset hverdag. Lena var styrmand på en dag med fokus på trivsel og stress. 
Lena var god til at fange stemningen og tilrette agendaen efter det hun hørte i rummet. Hun fangede hurtigt, at medarbejderne efterspurgte mere klare rammer og fik drejet dialogen henimod en forventningsafstemning mellem teamet og mig som leder. Det viste sig, at vi havde forskellige opfattelser af hvad vi skulle levere som team og hvad min lederrolle i dette var. Dette har jeg anvendt til det videre arbejde i teamet. Her 4 måneder efter er teamet blevet et mere sammentømret og medarbejdertrivslen er øget markant.

Jeg vil til hver en tid anbefale Lena.”

+

Kontakt

Ring eller send mig en besked 
- og jeg kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Lena Torvin

6920  Videbæk

Tlf.: 9154 5434

lena.torvin@outlook.com

CVR: 36358742

Tak for din besked. Jeg kontakter dig snarest.
Beskeden blev desværre ikke sendt. Prøv venligst igen.