Udfordret

Coaching

Coaching er en professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. Dette kan være både relevante, pågående og irriterende spørgsmål, der leder dig frem til et højere bevidsthedsniveau omkring din problemstilling. .

Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt. Det kan være i forhold til generelle tvivlsspørgsmål, karrierevejen, fastlåsthed i nuværende arbejdssituation eller situation generelt m.v.

Coaching kan foregå en-til-en, men også være i en gruppe/afdeling på en arbejdsplads, hvor man kan have behov for at blive coachet sammen til eksempelvis et bedre arbejdsmiljø.

Tidsrammen for et coachingforløb er meget individuel og afhænger af problemstillingerne. Ring for at høre nærmere.

ACT-baseret coaching

ACT – Acceptance and Commitment Therapy – er en evidensbaseret adfærdsterapi, hvor vi arbejder ud fra en sundhedsmodel og ikke en sygdomsmodel, da udgangspunktet i ACT er normalitet. Det er normalt ikke altid, at kan være 100% lykkelig og vi til tider har både smertefulde tanker og følelser. 

ACT handler kort fortalt om at handle i retning af vores værdier, samtidig med vi reducere indflydelsen og styrken af smertefulde tanker og følelser.

Læs mere om ACT-baseret coaching

Tvivlspørgsmål

Er du gået i stå – måske på jobbet – og er i tvivl om hvilken retning du skal gå?

Måske du overvejer karriereskift, eller blot ønsker nye vinkler på en konkret problemstilling, så er der hjælp at hente.

Er du leder eller arbejdsgiver kan coaching også være en mulighed til se det hele i helikopterperspektiv, og få hjælp til retningen?

Fastlåst situation

Måske du er arbejdsgiver eller medarbejder og har stirret dig blind på en udfordring. 

Måske du er privatperson, der føler du er gået i stå og ikke kan se en vej ud. 

En coachende samtale, kan ofte hjælpe.

Øget bevidstheds-niveau

Er du typen, der gerne vil udvikle dig? Måske personligt, måske på jobbet, måske som leder eller blot helt generelt, kan en coachende samtale give dig et øget bevidsthedsniveau. 

Du vil kunne få en øget selvforståelse og derved fremme din trivsel og udvikling.

Kontakt

Ring eller send mig en besked 
- og jeg kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Lena Torvin

Dækker hele region Midtjylland

Tlf.: 9154 5434

lena.torvin@outlook.com

CVR: 36358742